fbpx

Brankica Sebastijanović, zvezda filma "Kad ljubav zakasni"

Brankica Sebastijanović, zvezda filma "Kad ljubav zakasni"

Brankica Sebastijanović je, čini se, najsrećnija devojka na svetu: ima uspešnu glumačku karijeru, već dve velike uloge iza sebe i najpoželjnijeg dečka u Srbiji, mladog kolegu, glumca Miloša Bikovića sa kojim je romansu nedavno prenela i na film.

Kako je ranije objašnjavala, Miloš i ona su toliko dugo zajedno, da joj je bilo čudno kada je njihova veza postala atrakcija. Pokušavali su, i u tome bili uspešni, da svoju ljubav kriju od očiju javnosti, ali sa radom na filmu „Kad ljubav zakasni" u produkciji „Košutnjak filma" to više nije bilo moguće.

Uprkos medijskoj pompi, mladi par uživa u svojoj ljubavi, ali privatnost i dalje ljubomorno čuvaju za sebe. Kako Brankica kaže, bila je spremna na sva ta pitanja i govorkanja, ali ovi mladi ljudi uspešno odolevaju svim pritiscima i vole se svim srcem.

brankica i milos bikovic

Pored Sinđelića, ovo je za vas prva velika, filmska uloga. Eva iz „Sinđelića" je moderniji lik, a Ljiljana iz filma „Kad ljubav zakasni" lik iz epohe. Šta vama više leži, kao glumici?

– Ne znam, ne bih mogla da kažem šta mi više odgovar. Mogla bih da napravim neku razliku, šta možda lakše savladavam. U svakom slučaju je bilo super što su se te dve stvari desile u isto vreme jer sam mogla da vidim gde su sličnosti i razlike. U svakom slučaju, obe stvari su inspirativne i u obe stvari može da se pronađe nešto sa čim možeš da se povežeš i da doneseš najbolje od sebe.

U pitanju su dva velika projekta rađena u isto vreme, da li ste stigli da se odmorite posle svega?

– Sada jesam. Nisam odmah, jer sam neposredno po završetku snimanja imala mnogo obaveza na fakultetu, pa sam tek posle ispitnog roka uspela da odmorim. Sad je sve mnogo lakše. I dalje, kad se setim tog vrtoglavog perioda, nije mi baš jasno kako sam se izborila sa tim.

Deca su najiskreniji fanovi. Da li su počeli da vas prepoznaju na ulici i da li vam to prija?

– Jesu, kako ne, i sve je to jako lepo. Šalju mi poruke, ostavljaju poruke u sandučetu, to je divno. Mislim da su oni prvi koji se identifikuju i u vama traže nekog uzora. Sve je to jako lepo i iskreno.

Da li mislite da će vam uloga u filmu „Kad ljubav zakasni" biti odskočna daska u karijeri, koja je u vašem slučaju na samom početku?

– Ne znam, stvarno. Zavisi od toga kako će publika da prihvati film i kako će da reaguje. Nadam se da hoće, jer sam uložila veliki trud da tako bude.

Činjenica da ste Miloš i vi privatno u ljubavnoj vezi, a sada na filmu igrate bračni par vam je pomogla ili odmogla tokom snimanja?

– U ovom slučaju je to pozitivno. Ta doza poverenja i opuštenosti, iskrenosti, mogućnosti da u bilo kom trenutku možeš da kažeš sve što želiš, potrebna je za ovaj odnos. Zaista je bila olakšavajuća okolnost.

Uloga koju priželjkujete u bliskoj budućnosti?

– Ne znam, sigurno nešto drugačije od ovog. Volela bih da se isprobam u različitim žanrovima, ali videćemo, ima vremena za to, tek sam na početku pa sam puna entuzijazma.

brankica sebastijanovic 1foto:novosti

Autor:J.Odabašić

Podeli ovu vest

31/12/2019 0 comment

 Kićenje jelke u Rusiji je stari običaj i nezamislivo je da se u susret pravoslavnom Božiću hramovi ne okite jelkom, a naravno i svaki dom u Rusiji, gradski trgovi, obasjaće ovo drvo o kome u Rusiji postoji legenda i evo zbog čega je našoj pravoslavnoj braći ovo veoma važno: Kada se rodio Hristos, zvezda sa neba je vodila mudrace sa Istoka, ...

25/03/2024 0 comment

Zeleni venac, koji je zauzimao prostor od Brankove, Lomine, Reljine,Prizrenske i Sremske ulice, bio je nekada prostrana ustajala duboka bara, kao ...

23/03/2024 0 comment

 Dobroseličku bogomolju pravio majstor Mitar pre 203 godine Kad se magistralom prođu Vodice na Zlatiboru, kod Borove glave valja skrenuti ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

23/03/2024 0 comment

 Povodom manifestacije „Dani kraljice Jelene“ koja će se održati od 1. do 9. juna ove godine, juče je organizovana akcija sadnje jorgovana od ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti