fbpx

NOVOGODIŠNJE SKIJANJE NA JAHORINI

NOVOGODIŠNJE SKIJANJE NA JAHORINI

Snježne pahulje su ovog jutra zabjelile Jahorinu i obradovale sve ljubitelje skijanja i bordanja. Nove padavine najavljuju odlične uslove za omiljene aktivnosti na snijegu ali i boravak na planini u narednim, prazničnim danima. . Uz sjajno skijanje u dnevnom terminu od 9 do 16 časova, skijaši na Jahorini imaju priliku uživati i u noćnom skijanju svaki dan u terminu od 18 do 21 čas. U večernjem terminu su u pogonu obje kabinske gondole, Poljice i Partizan, dok gondola Poljice prevozi goste na vrh do Olimpijskog bara i dostupna je za panoramsku vožnju do 23 časa gdje u večernjim terminima organizuju nastupe poznatih pjevača.

Na Jahorini je trenutno u pogonu kompletan vertikalni transport i svih 47 km dobro pripremljenih ski staza na kojima je za 29 dana skijalo više od 40.000 skijaša. U odnosu na isti period za decembar prošle godine broj skijaša porastao je za 3 puta dok je promet premašen za 35 odsto.

Olimpijski centar Jahorina nastavlja u sjajnom maniru i 31. decembra organizuje novogodišnje skijanje u terminu od 22 do 02 časa iza ponoći. Jedinstvena ski karta za novogodišnje skijanje u prodaji je po cijeni od 65 KM i uključuje magično skijanje na jahorinskim stazama i kuvano vino ispred Olimpijskog bara. U isto vrijeme u Olimpijskom baru će gosti Jahorine imati priliku da uživaju u glamuroznoj proslavi uz Bend Ajla i Gonzo.

Neka praznična sezona počne na najljepši način – na stazama olimpijske Jahorine, iz Olimpijskog centra poručuju „uskijajte zajedno sa nama u novu 2022. godinu".

jahroina novogodisnje skijanje

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti