fbpx

“Dani Srpske u Srbiji” 2022. godine

“Dani Srpske u Srbiji” 2022. godine

Deseta jubilarna manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 8. do 14. septembra 2022. godine.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno 10 gradova širom Srbije: Beograd, Novi Sad, Subotica, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, Niš, Vranje, Čačak i Zrenjanin.

Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umjetnosti i turizma Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja saradnje gradova i opština iz Republike Srpske i Srbije.

Svečano otvaranje manifestacije je 8. septembra u 20 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, a svečano zatvaranje 14. septembra u 20 sati u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
I ove godine Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske će u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivniju turističku ponudu i proizvode iz Srpske.

Promocija turističke ponude Republike Srpske biće organizovana u:

Beogradu 8-10.09.2022. godine od 12 do 21 sat u Knez Mihailovoj ulici, ispred Kulturnog centra;
Novom Sadu 12 – 14.09.2022. godine na Trgu slobode ispred Gradske kuće;

Osim TORS-a, turističku ponudu RS predstaviće i lokalne TO Srpske: Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Istočno Sarajevo, Gradiška, Ugljevik, Laktaši, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Foča, Prijedor, Doboj, Kozarska Dubica, te Nacionalni parkovi i naši banjski centri. Ponuda će biti obogaćena i našim tradicionalnim gastro proizvodima.

dani srpske program 1086x1536

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti