fbpx

Početak sezone u Akva parku Jagodina - očekuje se rekordan broj posetilaca

Početak sezone u Akva parku Jagodina - očekuje se rekordan broj posetilaca

Sezona u Akva parku u Jagodini, počinje u subotu 14. juna, a ulaz za sve posetioce toga dana je besplatan.

Sezona u Akva parku u Jagodini, počinje u subotu 14. juna, a ulaz za sve posetioce toga dana je besplatan, izjavio je danas Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park, Zoran Gligorijević.

"Goste u Akva parku dočekuje sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1. 200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.000 ležaljki i sunocobrana", rekao je Gligorijević.

Ovog leta preko celog dana na bazenima će se održavati razne priredbe, animacije za posetioce, muzika u živo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, a u večernjim časovima na plato restorana Akva parka, muzički program, dodao je on.

Ulaz za odrasle je kao i lane 500 a za decu do 12 godina 300 dinara "i ubedljivo je najjeftiniji u Srbiji".Cena ležaljki sa suncobranom je 100 dinara, a garderobe 30 dinara, napomenuo je Gligorijević.

On je potsetio da je posebna pogodnost za stanovnike Jagodine i okolnih mesta kupovina mesečne karte, koja je za odrasle 1. 800 a za decu 700 dinara.

Akva prak u Jagodin je površine šest hektara, a za sedam godine od kako je izgrađen, prema kazivanju Gligorijevića, posetilo ga oko 3 miliona ljudi. Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca, dodao je on. Prošle godine Akva prak u Jagodini je posetilo 300.000 ljudi.

Akva park raspolaže sa parkingom za preko 1. 000 automobila, a u neposrednoj blizini je i Muzej voštanih figura, jedini u Srbiji, ZOO vrt, Letnja pozornica, crkva, karting, Sportski stadion FK Jagodine, a oko 600 metara dalje i Muzej naivne i marginalne umetnosti.

U neposrednoj blizini Akva parke u avgustu će biti otvoren moderan "Vivo" šoping centar, površine 10. 000 kvadratnih metara sa više od 30 poznatih brendova.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

01/04/2024 0 comment

Savim posebno mesto za meštane kraljice banjskog turizma predstavlja "Most ljubavi" na koji dolaze mladi širom Srbije i inostranstva da zaključaju ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

12/04/2024 0 comment

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen - jezero po kojem ostrva plove. Ovde možeš da uradiš ono ...

13/04/2024 0 comment

Prelepa Bobija, koja je prava oaza netaknute priode je planina u Zapadnoj Srbiji u predelu pod nazivom Azbukovica, nalazi se između desne obale ...

25/04/2024 0 comment

Turistička organizacija Raška organizuje besplatnu turističku turu za turiste koji će boraviti na Kopaoniku za prvomajske i vaskršnje praznike. Tura ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti