fbpx

Đoković uoči meča sa Vavrinkom: Samopouzdanje mi je na maksimumu

Đoković uoči meča sa Vavrinkom: Samopouzdanje mi je na maksimumu

Novak Đoković nastavio je sa sjajnim partijama na US openu gde je sedmi put u nizu stigao do polufinala.

"Samopouzdanje mi je na maksimumu, jer sam većinu mečeva igrao veoma agresivno, dominantno. Veoma sam zadovoljan igrom tokom turnira, čak i večeras, iako sam izgubio set, osećamo sam potpuno kontrolu", rekao je Đokovi ć.
Poslednja prepreka na putu do finala je Stanislas Vavrinka koji je šokirao sve eliminisavši šampiona Eedija Marija.

U drugom polufinalu igraće Rafael Nadal i Rišar Gaske. Francuz je prvi put u polufinalu GS posle šest godina.

"To je veliki uspeh za njega. Dugo nije igrao polufinale nekog velikog turnira. Sećam se samo jednog Vimbldona. Siguran sam da uživa u svom uspehu. Nema šta da izgubi protiv Rafe, zna da je on favorit, ali Rišar igra dobro na tvrdoj podlozi. Biće interesantno. Rišar je jedan od najtalentovanijih tenisera i igra jedan od najlepših tenisa. Ima jedan od najboljih bekhenda koje sam ikad video", rekao je Đoković.

Đoković je prokomentarisao i atmosferu na Artur Eš stadionu i često navijanje protiv njega na turnirima.

"Uvek deo navijača želi da gleda što uzbudljiviji i neizvesniji meč, pa je razumljivo kada podržavaju tvog protivnika. Kada igrate noćni meč na "Artur Ešu", to je neverovanto iskustvo. Tako nešto ne možete da doživite na drugim turnirima", rekao je Đoković
ć.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti