fbpx

Počinje spektakularni šou "Tvoje lice zvuči poznato"

Počinje spektakularni šou "Tvoje lice zvuči poznato"

Takmičari Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić - su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua kakav do sada niste videli koji uskoro počinje.

Poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri u sastavu: Katarina Radivojević, Dragana Mirković, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović.

U zemljama u kojima se prikazivao format "Your face sounds familiar" postao je apsolutni hit! Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emsije.

Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

 

Medije

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti