fbpx

Dečiji sajam - dosta iznenađenja za mališane 1.-3.novembar 2013.

Dečiji sajam  - dosta  iznenađenja za mališane 1.-3.novembar 2013.

XII Campina puddis dečiji sajam počinje u petak 1. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3 i traje tri dana. Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

I ovoga puta, deca će se družiti sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, ljudima iz Saveza za školski sport, a prvi put na sajmu mališani će uživati u igri sa Brankom Kockicom i glumcima iz pozorištanceta "Puž". Svake godine veliku pažnju privuku veoma popularne nagradne igre, poput Wudy fer play fudbalske lige, Idea trke za bebe, Nestle ples beba, zatim Wudy trka u džakovima, takmičenje tata u povijanju beba i druge.
Hala 3 u kojoj se održava Dečiji sajam je skoro popunjena. Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Campina i Pavlogal, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor...

Deca će se družiti i sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, klovnovima i animatorima, a roditelji će pored određenih popusta na dečije proizvode i usluge, na određenim štandovima moći da dobiju sve informacije u vezi sa pravilnim razvojem i rastom dece.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti