fbpx

Darko Miličić veliki sportista, još veći patriota i humanista

Darko Miličić veliki sportista, još veći patriota i humanista

Proslavljeni srpski košarkaš NBA zvezda Darko Miličić, poznat je i kao veliki humanista.

Nebrojano puta je pokazao da ima veliko srce za ljude u nevolji i sve one kojima je pomoć potrebna.Mnogo je humanih dela koje je Darko uradio, a o kojima retko govori. Znao je da priloži i desetine hiljada evra za operaciju srca bolesnoj osobi koju ranije nije poznavao, da organizuje humanitarne koncerte i lično predvodi slične akcije. Želja mu je uvek da pomaže ljudima kojima je novac najpotrebniji za zdravlje, kaže da su ljudi humani, ali im samo treba dati ideju da krenu u akciju. Darko često ističe da bi na humanitarnoj košarkaškoj utakmici igrao i na jednoj nozi i ne razume neke koji sebe nazivaju zvezdom,a nemaju sluha ni volje da učestvuju na humanitarnom koncertu. Veliki je patriota Miličić, svuda ističe svoju pripadnost i ljubav prema otadžbini Srbiji. Trenutno privremeno odmara od košarke u pauzi između dva angažmana u krugu svoje skladne porodice, supruge Zorice i dece Luke,Lare i Lazara.

U slobodno vreme Darko se bavi i pecanjem, oprobao se čak i u tom sportu na međunarodnim takmičenjima. Svestrani je sportista ,veliki humanista,istaknuti patriota,a pre svega ČOVEK,jednostavno Darko Miličić.

darko milicic vencanje

 

Medije

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti