fbpx

Sajam građevinarstva i ekologije na Šumadija sajmu

Sajam građevinarstva i ekologije na Šumadija sajmu

Šumadija sajam" organizuje SAJAM GRAĐEVINARSTVA I EKOLOGIJE od 6.- 8. marta 2014.godine u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije – Regionalna kancelarija Kragujevac i Građevinskim klasterom Šumadije i Pomoravlja.

S obzirom da je sajam pravo mesto za prezentovanje tehnoloških inovacija i dostignuća iz ovih oblasti, privlači i kvalifikovane posetioce , inženjere i arhitekte koji u kontaktima na sajmu donose važne odluke vezane za izbor materijala i usluga koje će koristiti.

Pored izlagačkog dela, biće organizovan bogat prateći stručni program sastavljen od konferencija, prezentacija novih projekata i predavanja.

Cilj ove manifestacije je i da probudi ekološku svest građana kroz promociju netoksičnih materijala za gradnju, naprednih tehnologija, kao i prezentovanja inovativnih rešenja , strategija, projekata, proizvoda, opreme i uređaja za očuvanje životne sredine.

Sajam traje od 06-08 marta, radno vreme od 10 do 18h, ulaz i parking besplatan

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti