fbpx

„Hej, salaši 2018!“

„Hej, salaši 2018!“

Manifestacija „Hej, salaši 2018!“ održava se u petak, 23. novembra 2018. godine na prvom spratu novosadskog SPENS-a od 10.00 do 17.000 časova. Organizator je Udruženje "Život kao inspiracija".

Ova manifestacija posetiocima će pružiti priliku da uživaju u vojvođanskom ambijentu i pogledaju ponudu salaša, proizvođača vina, piva, meda, medenjaka, kitnikeza, starinskih kolača, ekoloških sapuna i drugih proizvoda koji se konzumiraju, proizvode ili koriste na salašima.

Takođe, posetioci će moći da popričaju i upoznaju se sa izlagačima i degustiraju proizvode koje su salaši, vinari pekari i slatkišari pripremili za ovu priliku.

Za decu u toku pre podneva se pripremaju zanimljive kreativne radionice i na temu salaša i jeseni i radionicu za ukrašavanje medenjaka.

Na svečanom otvaranju u 12.00 časova nastupiće učenici osnovne škole "Petefi Šandor", dečiji hor DoReMi, društvo "Instrumental", dečiji crkveni hor Eparhije bačke, penzionerski hor "Spomenak" i mnogi drugi, a kulturno-muzički programu tokom manifestacije prilagođen je i mlađim i starijim posetiocima.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti