fbpx

Spremite se za "Noć knjiga"

Spremite se za "Noć knjiga"

Regionalna manifestacija "Noć knjige", 13. po redu, biće održana sutra na 38 lokacija u 25 gradova Srbije, ali i u Sarajevu,Banja Luci, Podgorici, Nikšiću.

Manifestacija će trajati od 17 sati do ponoći u knjižarama "Delfi" i Laguninim klubovima čitalaca, a čitaoci će moći da kupe naslove čak 50 izdavača.

Posetioci "Noći knjige" imaće priliku da se upoznaju sa novim naslovima, kupe knjige na popustu do 85 posto, druže se sa svojim omiljenim piscima, dok će uz svaku kupovinu dobiti i poklone prijatelja manifestacije.

Popusti na "Lagunina" izdanja za kupovinu jedne knjige iznosiće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

"Lagunina" akcija na Sajmu knjiga biće preneta i na "Noć knjige", te će čitaoci moći da kupe tri knjige za 299, 499 i 999 dinara, a obezbeđen je i popust od 50 posto za pojedine enciklopedije i knjige za decu.

Tokom trajanja manifestacije, isti popusti važiće i za kupovinu knjiga na sajtu "Delfi".

"Noći knjige" priključile su se i Biblioteka grada Beograda, Narodna biblioteka, biblioteke u Jagodini, Požarevcu, Užicu, Novom Sadu, Leskovcu i Subotici, sa popustima na godišnju članarinu.

Podeli ovu vest

01/11/2022 0 comment

Crkva posvećena Bogojavljenju podignuta 1281.god. To je zadužbina monaha Davida, Vukanovog sina, a Nemanjinog unuka. To je jedan od retkih spomenika naše prošlosti za čije graditelje znamo, a dokument o gradnji crkve je jedini podatak te vrste koji je ostao sačuvan do naših dana. To je Ugovor monaha Davida (otuda ime Davidovica) sa zidarima ...

15/04/2024 0 comment

Manifestacija koja se održava od 16. do 19. aprila u spomen na dva veoma bitna datuma iz istorije Beograda, na 16. april 878. godine kada se prvi put ...

15/04/2024 0 comment

Manastir Stara Pavlica nalazi se na stenovitom brežuljku desne obale reke Ibar u neposrednoj blizini Nove Pavlice. Prošlost ovog spomenika je malo ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

18/04/2024 0 comment

Narodna nošnja u zlatiborskim selima je u pogledu osnovnih karakteristika veoma srodna sa nošnjama jugozapadne Srbije, koja zajedno sa nošnjom ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti