fbpx

Zlatiborski branč u vazduhu

Zlatiborski branč u vazduhu

Putnici zlatiborske Gold gondole imaju priliku da od četvrtka , 05. januara, po prvi put probaju najnoviju uslugu – branč u vazduhu koji će se posluživati od 11.00 do 13.00 časova. Reč je o tradicionalnom zlatiborskom obroku u kome se nalaze suvomesnati proizvodi, domaća pita, domaći sokovi, rakija, voda, kafa i kolač.

 Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11.00 do 13.00 časova, na svakih 15 minuta.

Branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini. Jedan branč plato se sastoji od kombinacije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka tu je domaći sok, rakija, voda, kafa, kao I ukusni domaći kolači.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

Branč 2 - 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara.
Branč 3 - 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara.
Branč 4 - 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara.
Uslovi rezervacije:

rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15.00 časova prethodnog dana; potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu; odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem; rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom /e-bankingom) tekućeg dana.

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku putnici jave na prodajnom mestu, gde će svi zainteresovani biti upućeni na dalje korake. Po ulasku u kabinu, putnici dobijaju aperitiv naznačen u prijavi dok se kompletan obrok poslužuje na međustanici. Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, obezbeđen je povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

Podeli ovu vest

28/11/2022 0 comment

U parku prirode Tikvara, nedaleko od Bačke Palanke, koji se prostire na više stotina hektara, tokom zime boravi nekoliko stotina labudova, dok ih ...

09/09/2022 0 comment

Lekoviti biser na istoku Srbije, Gamzigradska banja se nalazi 220 km jugoistočno od Beograda, a 11 km zapadno od Zaječara. Leži na 150 m nadmorske ...

27/03/2023 0 comment

Ovo sremsko selo smestilo se tamo gde će stalno biti osunčano. I ko da to nije dovoljno da ovo u pravom smislu reči bude mesto za uživanje kojim se ...

23/03/2023 0 comment

Pećina Ceremošnja se nalazi na severoistočnim obroncima Homoljskih planina, na nadmorskoj visini od 533 m, u podnožju njihovog najvišeg vrha, Velikog ...

15/03/2023 0 comment

Skijališta Srbije organizuju prijateljsku ski trku "3S“ koja će se održati 18. marta na stazi Karaman greben, sa početkom u 12 časova. Svi ...

27/03/2023 0 comment

Jedinstvena železničko-muzejska atrakcija Šarganska “Osmica” spremna je za prolećnu sezonu. Deo je pruge stare gotovo 100 godina, koja je nekada ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti