fbpx

Stefan Balmazović novo pojačanje Radničkog

Stefan Balmazović novo pojačanje Radničkog

Uoči utakmica na turniru Igokee u Laktašima, Košarkaški klub Radnički i zvanično je poverio dres krilnom igraču Stefanu Balmazoviću sa kojim je, posle nekoliko kontrolnih utakmica i provera na treninzima, danas ugovorena saradnja za dve naredne sezone.

Balmazoviću Radnički nije nepoznanica, kao dojučerašnji član Metalca ekipu poznaje sa utakmica Superlige i Kupa Radivoja Koraća. U prošloj sezoni odigrao je 35 utakmica za Valjevce, prosečno je bio na terenu 22 minuta, beležio je po 10 poena, tri skoka i jednu asistenciju. Na više od 50 odsto susreta imao je dvocifren učinak kao strelac. Utakmicu sezone odigrao je protiv kraljevačke Sloge sa 28 poena i četiri skoka.
Za ovu ekipu je igrao od sezone 2010/2011, a u pretprošloj je nastupio na 25 mečeva. Za prosečno 28 minuta imao je po 14 poena, 4,3 skoka i 1,8 asistencija. Stefan Balmazović (visok 202cm) je rođen 28. maja 1989. godine u Ivanjici.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti