fbpx

KK Partizan sa NIS-om u pohod ka novim trofejima !

KK Partizan sa NIS-om u pohod ka novim trofejima !

Kompanija NIS je u okviru programa društvene odgovornosti "Energija sporta" prethodnih godina spadao u red najvećih sponzora KK Partizan, dok će u novu sezonu ući kao njegov generalni pokrovitelj.

Generalni direktor NIS Kiril Kravčenko izrazio je nadu da će potpisivanje ugovora prvog sunčanog dana u Beogradu, posle dužeg perioda obeleženog kišom i sivim oblacima, biti najava uspešne i plodonosne saradnje.

" Nadam se da će naša saradnja i nadalje biti uspešna i da će Partizan u narednim godinama biti prvak ne samo ABA lige i Srbije, nego i Evrope", rekao je Kravčenko. On je precizirao da će ugovor o generalnom sponzorstvu trajati između tri i pet godina, s tim da će se o vrednosti ugovora za svaku godinu pojedinačno razgovarati između dve sezone.
Predrag Danilović najavio je da će Partizan "ponosno nositi ime NIS".

"Obećavam i da će rezultati kakve smo imali do sada biti deo zahvalnosti našem sponzoru i dugogodišnjem prijatelju. Mislim da je približavanje dva brenda velika stvar za celokupni sport u Srbiji i da je za veliko poštovanje to što kompanija NIS u svim svojim akcijama posebno obraća pažnju na mlađe selekcije. Nama je obaveza, ali i zadovoljstvo što ćemo jedan deo ovog ugovora iskoristiti kao investiciju u Partizanov podmladak".

Partizan je u bogatoj istoriji, dugoj više od šest decenija, osvojio 43 značajna trofeja, uključujući titulu prvaka Evrope 1992. godine i 20 naslova najboljeg u državi.

NIS pored crno-belih košarkaša podržava i nacionalni teniski i košarkaški savez, Odbojkaški klub Vojvodina, Beogradski maraton... Ta kompanija je za projekte iz domena sporta u 2013. izdvojila 144 miliona dinara.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti