fbpx

Ko peva zlo ne misli! Prvotimci crno-belih na predstavi "Pevaj,brate 2"

Ko peva zlo ne misli! Prvotimci crno-belih na predstavi "Pevaj,brate 2"

Uz lavinu smeha i aplauza, prvotimci FK "Partizan" su u sredu 27. novembra u okviru akcije spajanja sporta i kulture prisustvovali trenutno najgledanijjoj predstavi u Srbiji – "Pevaj brate 2". Glumcima i crno-belom timu priključila se i hrabra košarkašica Nataša Kovačević, koja nije skidala osmeh sa lica.

Dom sindikata bio je ispunjen do poslednjeg mesta, što je posebno inspirisalo glumački trojac, koji čine: Milan Vasić, Milan Kalinić i Andrija Milošević.

PEVAJ BRATE PARTIZAN UNUTRASNJA
Dobra atmosfera se prenela i posle predstave iza scene, gde su se Milan, Andrija i Milan pozdravili sa crno-belim momcima, pokazavši sa obe strane da sport i kultura brišu sve granice i spajaju ljude.

Drago mi je da su i ostali klubovi pokrenuli akcije slične vašoj. Znam koliko ovi momci vredno rade i da zaista imaju malo slobodnog vremena – kaže glumac Andrija Milošević. Baš kao što postoji fer plej u sportu, tako i na ovaj način pružamo dobar primer svima kako se brišu granice među ljudima.

Crno -beli će i tokom decembra nastaviti sa projektima kulture.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti