fbpx

Đoković o planovima za 2014.: Pre svega želim da budem zdrav,a put do uspeha će se otvoriti

Đoković o planovima za 2014.: Pre svega želim da budem zdrav,a put do uspeha će se otvoriti

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno odmara od naporne sezone, a sa treninzima nastavlja desetog decembra.On je govoreći o ovogodišnjoj teniskoj sezoni i planovima za 2014.god. rekao:

"Nadam se da ću u narednom periodu uraditi mnogo dobrih stvari, ali pre svega, želim da budem zdrav i da povrede budu daleko, a onda će se put do uspeha otvoriti"

Novak je na pitanje da li Rodžer Federer može da osvoji još koji Gren slem trofej odgovorio potvrdno, ali da to ne zavisi samo od igre Švajcarca, već i od ostalih tenisera koji žele uspeh na najjačem teniskom takmičenju.

"Rodžer sigurno može da dođe još do nekog od trofeja na Gren slem turnirima, ali postoje mnogi igrači koji su jako motivisani da ga pobede i stignu do istog cilja. Nije sve u njegovim rukama, jer smatram da se i drugi teniseri pitaju", naveo je Đoković.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti