fbpx

Mladi za turizam: Kuda plovi ovaj brod?

Mladi za turizam: Kuda plovi ovaj brod?

Udruženje „Mladi za turizam" u okviru tradicionalnog meseca edukacije, organizuje treći po redu seminar pod nazivom „Kuda plovi ovaj brod?

U susret novim izazovima u turizmu", u prostorijama Privredne komore Beograda, u ulici kneza Miloša 12, sa početkom u 18h u okviru tri termina: 6. decembar („Kulturni turizam 2014 – nova šansa za manifestacioni turizam"), 13. decembar („Internet u funkciji brendiranja i promocije turizma") i 23. decembar („Omladinski turizam u funkciji razvoja srpskog turizma").

Učesnici će ove tri teme - kulturni turizam, internet marketing i omladinski turizam rasčlaniti i analizirati na koji način utiču na unapređenje turizma u Srbiji, ali će se isto tako, potruditi da sagledaju sve šanse, pretnje, snage i slabosti srpskog turizma.
Seminar će se osim u Beogradu održati i u Novom Sadu 13. decembra i u Nišu 14. decembra.
O svakoj temi govoriće nekoliko predavača, uspešnih pojedinaca i predstavnika organizacija sa uspešnim poslovanjem iz oblasti turizma. Po završetku izlaganja predavača, uslediće diskusija u kojoj će moći da učestvuju svi prisutni.
Prisustvovanje seminaru je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti više informacija o seminaru na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Program seminara se može preuzeti sa internet stranice http://www.mladizaturizam.rs/

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti