fbpx

Đoković: 2014. moja godina! Da izazovem Nadala na Rolan Garosu!

Đoković: 2014. moja godina!  Da izazovem Nadala na Rolan Garosu!

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi teniser sveta Novak Đoković veruje da će naredne 2014.godine na Rolan Garosu dobiti priliku da se osveti Rafaelu Nadalu za ovosezonski poraz u polufinalu drugog Gren slem takmičenja u sezoni.

- Sve se dešava sa razlogom. Porazi od Nadala u velikim takmičenjima su mi pokazali šta je potrebno da uradim da bih bio bolji teniser. To je jedino važno. Dobio sam više od 20 mečeva u nizu. To mi je dalo samopouzdanje da se odlično osećam pred početak nove sezone. Nadam se da će naredna godina biti moja u kojoj ću uspeti da izazovem Nadala na Roaln Garosu – rekao je drugi teniser sveta i još jednom pohvalio velikog rivala.

- On je ove godine znatno popravio igru na tvrdoj podlozi, koja mu nije među omiljenima. Odlično koristi forhen, bliži je liniji, a tu je i činjenjenica da je jedan od najboljih i fizički najsnažnijih igrača na svetu. Sada je kompletniji igrač na podlozi koja mu nije najdraža – rekao je Novak za britanski Sport.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti