fbpx

Novak maestralan - treći put osvojio Abu Dabi!

Novak maestralan - treći put osvojio Abu Dabi!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, treći put za redom je osvojio titulu u Abu Dabiju.

U finalu egzibicionog turnira on je savladao španskog tenisera Davida Ferera7:5, 6:2.

U ovom meču je Nole pokazao nove poteze,kao što je i najavio, tako da je u nekim segmentima igre podsećao na svog novog trenera,legendarnog Borisa Bekera, tako da je osvojivši jedan od poena u drugom setu, Đoković izveo "Beker bacanje". Ovaj trijumf našeg tenisera je praktično  početak  nove sezone u 2014.godini ,iako smo i dalje kalendarski u staroj, a ovo je  samo  uvod u ono što je naciji i svim svojim fanovima širom sveta obećao, a to su nove titule.

Asom je Đoković, posle sjajne igre kako u prvom,tako i drugom setu, osvojio Abu Dabi i završio ovaj meč u dva odlična seta.Novak se posle ovog uspeha sprema za prvi grend slem turnir u Melburnu.

Čestitamo Novaku i želimo mu brzi povratak na mesto prvog reketa sveta!

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti