fbpx

Đoković: Uvek želim da trijumfujem!

Đoković: Uvek želim da trijumfujem!

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Argentinca Huana Monaka sa 7:5, 6:1 u egzibicionom duelu u Kojongu (predgrađe Melburna) i potvrdio da se nalazi u dobroj formi pred početak Australija Opena 13. januara.

- Na egzibicionim takmičenjime se ne dobijaju poeni i sa te strane nije važno da li ste izgubili ili pobedili. Ipak, uvek želim da trijumfujem. Cilj mi je bio da imam što više pobeda pred početak gren slem turnira u Melburnu - izjavio je Novak.

Naravno, ni australijski novinari nisu propustili priliku da drugog tenisera sveta još jednom pitaju o saradnji s legendarnim Borisom Bekerom.

- Drago mi je što imam Borisa u timu. Nadam da će mi on doneti mentalnu prednost u odnosnu na rivale. Boris prepoznaje situaciju i zna sa čim se vrhunski igrač susreće tokom gren slem takmičenja. Na tome ćemo najviše da radimo, kao i na nekim segmentima moje igre, recimo servisu - rekao je Đoković.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti