fbpx

Bokserski spektakl na Zlatiboru - Nenad Stanković,srpski borac za titulu šampiona

Bokserski spektakl na Zlatiboru - Nenad Stanković,srpski borac za titulu šampiona

Povodom održavanja bokserskog spektakla, koji je najavljen za sredu 15. januara od 19 časova u sportskj dvorani Wai Tai na Zlatiboru, danas je u prostorijama Turističke organizacije „Zlatibor" održana pres konferencija. Na konferenciji su govorili predstavnici organizatora, članovi tima boksera Nenada Stankovića, kao i sam bokser.

U „Meču šampiona Zlatibor 2014. godine" boriće se Nenad Stanković Srbija i Dragomir Vasile Rumunija, dok će se borba odvijati u 12 rundi.Humanitarne večeri, budući da prilog od prodatih ulaznica ide u dobrotvorne svrhe manastirima Hilandar i Gračanica,u plemenitoj veštini, bokseri će se boriti za tri titule u WBF verziji:Interkontinentalni šampion, prvak sveta i internacionalni prvak Evrope u poluteškoj kategoriji. Nenad Stanković, osvajač je 15 pobeda od koji 13 nokautom, dok je Dragomir Vasile osvajač 20 pobeda u 20 mečeva. Predstavnik Srbije, takođe je trostruki prvak sveta u Global Boxing Union kruzer kategoriji, WBF Federaciji, Interkontinentalni šampion u kruzer kategoriji i IBF prvak Evrope u poluteškoj kategoriji.

ZLATIBOR KZS 15.1. 2

 

Jovan Jelenković član tima Nenada Stankovića ovom prilikom zahvalio se organizatorima, pre svega opštini Čajetina, Turističkoj organizaciji Zlatibor i JP „Kulturno sportski centar" Čajetina i istakao da je branilac Srbije u ovom meču, nakon priprema sa Bataljonom vojne policije specijalne namene „Kobre"izuzetn dobro pripremljen.Ovu informaciju potvrdio je i trener Nenada Stankovića, Miodrag Đurić.
Supervizor meča je Gavrilo Anđić.
Organizatori su najavili da će pored glavne borbe, publika moći da gleda i šest uvodnih mečeva, kao i da će gošća u muzičkom programu biti Jelena Kostov. Medijski sponzori meča su RTS i Televizija Pink.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti