fbpx

Đoković spreman i siguran nastavlja da osvaja Melburn!

Đoković spreman i siguran nastavlja da osvaja Melburn!

Novak Đoković je u drugom kolu Australija opena savladao Argentinca Leonadra Majera, a srpskog asa posebo raduje što nije mnogo vremena proveo na užarenom terenu u Melburnu.

Drugii reket sveta je do plasmana u treće kolo i duela sa Uzbekistancem Denisom Istominom stigao trijumfom - 6:0, 6:4, 6:4.

- Odlično sam ušao u meč. Zadovoljan sam što sam malo vremena proveo na terenu. Fizički sam potpuno spreman, Očigledno je da sam zreliji kao igrač, naučio sam mnogo toga u životu, jednostavno sam se razvio i jači sam na fizičkom i
mentalnom planu - kaže Đoković.

Srpski teniser je naglasio da je u odnosu na 2009, kada je zbog iscrpljenosti vrućinom predao meč Amerikancu Endiju Rodiku, sada neuporedivo spremniji.

- Majer je počeo da igra bolje kako je meč odmicao, ali osećao sam da držim konce igre i dobro sam servirao. Svakako, ovo je bilo bolje izdanje nego na početku turnira - rekao je Đoković.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti