fbpx

Nole trećom pobedom gazi ka novoj titiuli u Melburnu!

Nole trećom pobedom gazi ka novoj titiuli u Melburnu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavlja odbranu trofeja na Australijan openu novom pobedom,za samo dva sata igre bez izgubljenog seta, u meču trećeg kola protiv Uzbekistanca Denisa Istomina,rezultatom 6:3, 6:3,7:5

Đoković je u dosadašnja tri duela protiv Istomina izgubio samo jedan set. Jednom su igrali u Melburnu i tada je bilo 6:1, 6:1, 6:2 za Novaka.Ovo je Novaku bio 19 uzastopni meč na Gren slem turnirima.
Previše je bio dobro raspoložen naš teniski as ,da bi ga ovaj protivnik ugrozio. Veoma dobro je odigrao prvi, još lakše je prošao drugi set.

Rutinski je počeo  treći set, kontrolisao situaciju,ali se pred sam kraj,kad je Đoković imao meč loptu,Istomin se rebrejkom vratio u meč  i do izjednačenja. To je bila greška koja se Noletu retko dešava. Navijači su vidno bili na strani Uzbekistanca, koji su u odlučujućim trenucima sa tribina povicima pokušali daa dekoncentrišu Novaka,koji je ostao miran.naravno to je našeg šampiona dovelo  do 161 pobede na jednom Gren slem turniru.

U osmini Australien opena Novak će se sastati u osmini finala sa Italijanom Fabiom Fonjinijem.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti