fbpx

Hotelski kompleks "Kraljevi čardaci" na sunčanom Kopaoniku

Hotelski kompleks "Kraljevi čardaci" na sunčanom Kopaoniku

Hotelsko apartmanski spa kompleks „Kraljevi čardaci SPA" nalazi se na 1450m nadmorske visine Kopaonika. Od 2011. godine kada su u „čardacima" odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje. Klub privrednih novinara Srbije i Centar za promociju wellness i spa Sunny dodelili su „Kraljevim čardacima" priznanje za wellness hotel 2012. godine – Wellness Award 2012.

U sklopu apart hotela „Kraljevi čardaci" je 18 smeštajnih jedinica, SPA i wellness centar, lobby bar, pansionski restoran i igraonica za decu. A la card restoran i atraktivna pivnica deo su hotelskog kompleksa, a na samo nekoliko koraka od hotelske zgrade nalazi se 152 moderno opremljena apartmana i studiji. Oni svojim enterijerom i udobnošću pružaju mir i toplinu gostima koji žele da imaju apsolutnu privatnost i osećaju se kao u svom domu.

kraljevi cardaci bazen

Krajem februara 2014. godine jedan od bitnih segmenata poslovanja „Kraljevih čardaka" postaje i kongresni turizam, sa kongresnom salom maksimalnog kapaciteta do 370 mesta s mogućnošću pregrađivanja na 4 odvojene sale, a u celom kompleksu je omogućeno korišćenje bežičnog interneta (WiFi).

kraljevi cardaci soba Ovaj prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem i svetlosnom rasvetom. Za potrebe organizacija velikih skupova kongresni prostor će biti u prilici da pruži mogućnost i uspostavljanja izlagačkog prostora u foajeima kongresnog centra kao i na recepciji.

Restoran „Kraljevih čardaka" u svojoj ponudi ima raznovrsan meni, vina iz celog sveta, a prijatna atmosfera zadovoljiće istinske hedoniste i najprobirljivije goste. Pivnica „Kraljevih čardaka" je jedan od najoriginalnijih barova na Kopaoniku, kako zbog ambijenta ovog izuzetnog i originalno uredjenog prostora.

Posle radnog dana ili uživanja na ski stazama Kopaonika, osoblje „Kraljevih čardaka" preporučuje opuštanje u Wellness centru koji je po mnogo čemu izuzetan i drugačiji. Pored korišćenja brojnih sadržaja poput finske i bio saune, zatvorenog i otvorenog bazena, đakuzi kade, turskog kupatila, hamama, kneipp-a, slane pećine, float spa kapsule, relax dela sa tepidarijum klupama, gosti s punim poverenjem mogu da se prepuste nekoj od mnogobrojnih masaža i uslugama profesionalnih masera.

Posetite nas na Sajmu turizma od 27. februara do 2. marta 2014. godine, Hala 4 Beogradskog sajma.

Za informacije i rezervacije posetite www.kraljevicardaci.com

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti