fbpx

Crno-beli jači od Bajerna,sjajni Kinsi i Pavlović

Crno-beli jači od Bajerna,sjajni Kinsi i Pavlović

Jedan od junaka Partizanove pobede protiv minhenskog Bajerna, Aleksandar Pavlović, izjavio je sinoć da se njegov tim neće predavati sve dok budu postojale teoretske šanse za prolazak u narednu fazu Evrolige.

Crno-beli su sinoć u Beogradskoj areni pobedili Bajern sa 70:55 i sačuvali nadu za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

"Znali smo da će biti teško, Bajern igra na granici faula, agresivno na plejmejkerima, gde smo najdeficitarniji. Dobro smo odgovorili na njihov pritisak. Igraćemo maksimalno dok god budu postojale šanse da prođemo dalje", izjavio je Pavlović posle meča.

On je uz Tarensa Kinzija bio najefikasniji u redovima crno-belih.

"Ako budemo ovako igrali i sa oporavljenima Bogdanovićem i Bertansom biće to zaista dobro. Moramo svaki meč da shvatimo ozbiljno i kao veceras odigramo angazovano svih 40 minuta", poručio je Pavlović i zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

Centar Partizana Dejan Musli istakao je da su on i saigrači ostvarili važnu pobedu, pre svega na psiholoskom planu.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv jakog protivnika sa odlicnim trenerom. Znamo da su nam sanse za prolaz u četvrtfinale minimalne, ali nikad se ne zna", rekao je Musli.

Tarens Kinzi je naveo da Partizan nastavlja "u istom ritmu".

"Nemamo šta da slavimo, svaka pobeda je uspeh za ovaj tim. Idemo u svaki naredni meč da pokušamo da dobijemo", poručio je Kinzi.

Milenko Tepić je konstatovao da su crno-beli protiv Bajerna čitav meč kontrolisali i igru i rezultat.

"Znali smo da će treća četvrtina biti teška i da će Bajern u tom periodu pokušati da se vrati u utakmicu. Dobro smo odreagovali i zasluženo došli do uspeha. Glavni cilj je da ekipa pobeduje, ja se osećam bolje posle oporavka od povrede, a nadam se da to pokazuju i moje igre na terenu", zaključio je Tepić.

Košarkaši Partizana u 10. kolu Top 16 Evrolige gostuju 13. marta moskovskom CSKA.

Izvor: Tanjug

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti