fbpx

Andrea Lekić: Želimo prvo mesto u grupi, pobedićemo Šveđanke!

Andrea Lekić: Želimo prvo mesto u grupi, pobedićemo Šveđanke!

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić rekla je u ponedeljak da njena ekipa želi da ostvari obe pobede u predstojećim utakmicama sa Švedskom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Prošlo je dva i po meseca od Svetskog prvenstva i sve to je još sveže. Sada nas očekuju utakmice protiv Švedske, koja je izuzetan rival, čije igračice igraju u dobroj formi u svojim klubovima. Ovi dueli će nam mnogo značiti jer smo kiksnuli u drugom kolu protiv Slovenije. Idemo na obe pobede, jer želimo da budemo prvi u grupi, pošto nam to donosi lakši žreb", rekla je Lekićeva na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Srbija.

Utakmice trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Madjarskoj i Hrvatskoj, Srbija i Švedska igraće u četvrtak od 20 sati u Kragujevcu, a tri dana kasnije od 18.15 u Kristijanštadu. Ulaz na utakmicu u halu Jezero u Kragujevcu biće slobodan.

Selektor Saša Bošković imaće na raspolaganju kompletnu ekipu, a jedino je neizvestan nastup Dragane Cvijić zbog povrede ledja.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti