fbpx

Ani Ivanović titula posle srpskog teniskog finala

Ani Ivanović titula posle srpskog teniskog finala

Noćašnje tenisko finale turnira u Montereju  pripalo je Ani. Ona je bila bolja od Jovana Jakšić. Ani bilo potrebno 62 minuta da reši meč u svoju korist.

U dalekom Meksiku uživali smo u igri dve naše teniserke. Ana je bila favorit, i opravdala je tu ulogu. Jakšićeva u grču odigrala ceo meč, dosta grešila, a tek na trenutke je pokazala kako zapravo igra. Nekoliko atraktivnih poteza na obe strane. Izostala je neizvesnost u ovom meču, ali je daleko od toga da je bio nezanimljiv. Bilo kako bilo trofej je završio u rukama jedne Srpkinje. Jovana je prilikom dodele priznanja oduševila publiku još jednim plesom, kao što je to radila na kraju svakog meča na ovom turniru.

Ana je ovim trijufom popravila svoj plasman na VTA listi za jedno mesto i sada je 12. Jovana će nakon ovog turnira biti među 100 najboljih.

Pobednici je pripalo 280 WTA bodova uz novčanu nagradu od 111.389 dolara, dok je poraženoj finalistkinji uz 180 bodova pripalo 55.435 dolara.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti