fbpx

NOVAK: "Spreman sam za turnir u Rimu!"

NOVAK: "Spreman sam za turnir u Rimu!"

Srpski teniser Novak Djoković rekao je u petak da je 95 odsto siguran da će igrati na turniru u Rimu, da se oseća dobro i da je spreman za nastavak sezone.

"Danas sam imao jači trening u odnosu na poslednjih pet-šest dana, a poslednjih sedam do 10 dana treniram bez bolova... Čeka me još jedno snimanje, ali sam 95 odsto siguran da ću igrati u Rimu. Treniram bez bolova visokim intezitetom... Radim sve ono što me čeka na mečevima. Ruka se odmorila i osećam se pozitivno u vezi sa zglobom i spreman sam za naredni period", rekao je Djoković novinarima na terenu Teniskog kluba Partizan u Beogradu.

Djoković je povredio zglob na turniru u Monte Karlu, gde je u polufinalu izgubio od Rodžera Federera, a tokom tog meča zglob mu je bio bandažiran. On je zbog te povrede odlučio da se povuče sa Mastersa u Madridu, koji se igra ove nedelje.

Drugi teniser sveta se u Beogradu oporavlja i priprema za turnir u Rimu.

"Obično se pripremam u Monte Karlu, ali sam sada rešio da dodjem u Beograd da vidim porodicu i da obidjem moj teniski klub Partizan. Ovo je teren na kome sam odrastao i za nastavak sezone svakako mnogo znači kada čovek obidje svoje korene", rekao je Djoković.

Djoković je rekao da ove sezone nije igrao mnogo mečeva na šljaci i da očekuje da će možda imati malo teškoća u prvom meču na turniru u Rimu, koji počinje u nedelju.

Istakao je da će na predstojećem Mastersu u Rimu i na grend slem turniru na Rolan Garosu uz njega biti novi trener Boris Beker i stari Marjan Vajda.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti