fbpx

Deki Stanković pokrenuo akciju pomoći ZA SRBIJU !

Deki Stanković pokrenuo akciju pomoći ZA SRBIJU !

Proslavljeni srpski reprezentativac , Dejan Stanković, krenuo je u akciju sakupljanja pomoći za ljude ugrožene katastrofalnim poplavama u Srbiji.

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Dejan Stanković počeo je sa sakupljanjem pomoći za ljude iz područja pogođenih poplavama.

Fondacija će okupiti srpske sportiste iz zemlje i inostranstva koji žele da pomognu, a sredstva koja se prikupe biće namenjena za kupovinu namirnica, odeće i lekova, kao i za sanaciju nakon završetka tragičnih nepogoda koje su zadesile Srbiju.

"Nisam u Srbiji, ali me boli muka koju naši ljudi proživljavaju, saosećanje je ogromno i želim da pomognem na sve načine na koje mogu. Sportisti su uvek uz svoj narod, to nam je najvažnije i tako je i sada. Želja mi je da iskoristim svoj ugled da pomognem Srbiji i da okupim što više sportista iz inostranstva koji su izrazili želju da pomognu. U ovakvim trenucima, potrebe ugroženih svi moramo da stavimo ispred svojih potreba i damo sve od sebe da pomognemo da se ublaži tragedija koja je zadesila našu zemlju", rekao je Stanković.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti