fbpx

Srpkinja dr Marijana izlečila Dijega Koštu,čudo za finale LŠ

Srpkinja dr Marijana izlečila Dijega Koštu,čudo za finale LŠ

Tretman čudotvorne doktorke Marijane Kovačević urodio je plodom, navijači Atletiko Madrida biće joj beskrajno zahvalni, jer je Dijego Košta u četvrtak trenirao sa ostatkom ekipe, samo dva dana uoči finala Lige šampiona sa gradskim rivalom Realom.

Prognoze lekara bile su sumorne, napadaču španskog prvaka predviđana je dvonedeljna pauza zbog povrede zadnje lože, a onda je u utorak uveče došao po čudo u Beograd, dok ga je "Blic" dan kasnije ispratio iz naše prestonice.

I dobio je čudo. Španska "Marka" je po povratku Košte u Madrid bojažljivo prenela da su rezultati optimistični, dok je "El Mundo Deportivo" u večernjim časovima u četvrtak javio kako je trenirao sa ostatkom tima.

Prvih 15 minuta treninga čete Dijega Simeonea bili su otvoreni za javnost, a novi reprezentativac Španije, kao i Arda Turan, koji je takođe kuburio sa povredom, radili su normalno sa loptom i zatim vežbali sa saigračima.

"Jorgandžije" se u petak sele za Lisabon, pa i ako pomenuti tandem i u portugalskom gradu bude bez problema trenirao, gotovo je izvesno da će zaigrati u finalu Lige šampiona protiv Reala.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti