fbpx

Nole i Jelena: "Fenomenalan je osećaj u braku"

Nole i Jelena: "Fenomenalan je osećaj u braku"

Kralj tenisa, srpski teniski as Novak Đoković i izabranica njegovog srca Jelena, venčali su se pre par dana na Svetom Stefanu.Čitava srpska i svetska javnost je pratila informacije koje su pristizale o "svadbi veka" kako su je nazvali domaći i svetski mediji, a evo oni su i istakli i prve utiske iz bračnog života.

Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni... Izgledala je kao anđeo - ispričao je Novak Đoković u prvom intervjuu nakon venčanja s Jelenom Ristić, koji je dao  ekskluzivno magazinu „Hello!".

Pokušavao sam da budem prisutan u tom momentu i da zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju i njen osmeh i našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat - rekao je Novak, a Jelena je otkrila da je čak zaplakala.

- Bila sam jako nervozna i sve mi je izgledalo mutno. Gledala sam ga kroz suze u očima i zaplakala sam čim sam ga videla. Bila sam toliko srećna, a verovatno zbog trudnoće jako teško kontrolišem emocije. Jako sam zahvalna što ga imam u životu. Ne bih mogla da tražim boljeg partnera od njega - rekla je Jelena.

Dodala je da je venčanje proteklo savršeno.
- Venčanje je bilo sve ono što sam se nadala da će biti. Naša porodica i najbliži prijatelji, ujedinjeni u prelepom prostoru da bi slavili našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno - ispričala je gospođa Đoković.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti