fbpx

Srbija očekuje spektakl - herojski i do zlata

Srbija očekuje spektakl - herojski i do zlata

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je nakon preokreta i pobede nad Crnom Gorom 10:9 da su "delfini" uspeli da se oporave nakon lošeg početka i naprave podvig plasmanom u finale Evropskog prvenstva.

"Velika pobeda, prebrodili smo stanje šoka. Pokazali smo hrabrost, ovo je neverovatno. Srbija uvek ima šansu. Nismo padali, nismo srljali ni kada je bilo minus četiri. Tada smo počeli da igramo i ništa drugo.Sada smo rasterećni.Ostaje nam finale, pozivam navijače.Biće to spektakl", rekao je Savić.

Srbija u nedelju od 20:30 časova igra finale protiv Mađara, a golman Branislav Mitrović je pozvao navijače da pomognu protiv domaćin takmičenja.

"Čestimam svima, nisu moje odbrane rešile već se ekipa digla . Počeli smo da igramo kako treba ,sve je došlo na svoje. Sada idemo dalje. Srećan sam što ću biti deo spektakla u nedelju.To je najlepše za vaterpolo, treba doživeti .Oni će sve da učine i daćemo maksimum.Očečkujem sve naše navijače, svaki glas nam u ovom grotlu mnogo znači", zaključio je Mitrović.

Autor:M.Bećagović,Blic

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti