fbpx

Novak posle maratonskog meča u četvrtfinalu AO

Novak posle maratonskog meča u četvrtfinalu AO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Žila Simona posle pet setova, u dramatičnom, ali ne baš kvalitetnom meču četvrtog kola Australijan opena

Đoković je odigrao jedan od najlošijih mečeva poslednjih godina, dva puta je gubio vođstvo u setovima, ali je na kraju slavio rezultatom 6:3, 6:7 (1-7), 6:4, 4:6, 6:1.

Novak je za više od četiri i po sata borbe na Rod Lejver areni verovatno oborio negativni lični rekord jer je zabeležio okruglo 100 neiznuđenih grešaka, uz katastrofalnu realizaciju brejk šansi 6/25.

Žilavi Simon nije se predavao nijednog trenutka i zaista mu treba čestitati na svemu pokazanom. Sa druge strane, Đoković će morati ozbiljno da popravi igru ako misli da prođe Keija Nišikorija u četvrtfinalu.

Novaku će mnogo značiti ova pobeda posle svega što se dešavalo prethodnih dana, uglavnom van terena. Dobro je bilo i videti ga nasmejanog kada je posle meča razgovarao sa Džimom Kurijerom

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti