fbpx

EXIT organizuje konferenciju o (re)brendiranju Srbije

EXIT organizuje konferenciju o (re)brendiranju Srbije

EXIT festival, kao jedan od najprepoznatiljivijih srpskih brendova, ove godine organizuje konferenciju RebrandingSerbia koja će se održati u Novom Sadu, 10. jula.

EXIT festival, kao jedan od najprepoznatiljivijih srpskih brendova, ove godine organizuje konferenciju RebrandingSerbia koja će se održati u Novom Sadu, 10. jula u svečanoj sali zgrade NIS-a sa početkom u 17h.

Ove godine EXIT festival se opredelio da iz zahvalnosti i ljubavi prema našem najvećem naučiniku Nikoli Tesli, deo svog ovogodišnjeg društvenog delovanja posveti „Prometeju savremenog doba".

U sklopu ove inicijative EXIT organizuje konferenciju RebrandingSerbia.Osnovni cilj konferencije jeste podizanje svesti o važnosti nacionalnog (re)brendiranja Srbije.
Konferencija RebrandingSerbia će obuhvatiti niz predavanja eminentnih stručnjaka na temu nacionalnog brendiranja, koji će kroz primere iz oblasti nauke, umetnosti, sporta i preduzetništva naših najistaknutijih pojedinaca i institucija ukazati na važnost i značaj sistemskog razvoja pozitivnog imidža Srbije i Srba u svetu.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti