fbpx

URANAK-FEST, nezaboravni provod na Srebrnom jezeru

URANAK-FEST, nezaboravni provod na Srebrnom jezeru

Muzički festval Uranak će četvrtu godinu za redom ugostiti sve ljubitelje dobre muzike na Srebrnom Jezeru, jednom od najlepših izletišta Srbije. Od 29. aprila do 2. maja očekuje se provod pun pozitivnih vibracija, a neki od 20 izvođača koji će nastupiti i učiniti ovaj festival nezaboravnim: S.A.R.S., Riblja Čorba, Kristijan Molnar, THCF, Rasta, DJ GRU, The Bangcocks, Andrew Meller, SMT#NG, TKNO, Alternativa,WRECKAGE, Cavin Viviano, Vandal Steve.

Odmaralište Srebrno jezero nalazi se pored istoimenog jezera u strogom centru. Raspolaže sobama različitih kategorija sa kapacitetom od 240 ležajeva. Sve smeštajne jedinice imaju panoramski pogled na jezero i bagremovu šumu. U hotelu Srebrno jezero postoji restoran koji može da primi 300 osoba, dok je kapacitet terase 500 mesta za sedenje. U restoranu se pretežno nude specijaliteti nacionalne kuhinje, jela sa roštilja, kao i riblji specijaliteti.

Vila Brka nalazi u strogom centru na samoj obali jezera. Raspolaže sa deset soba,od kojih 5 sa francuskim ležajem (160×200) i pet sa francuskim i pomodnim (120×200). Svaka soba ima kupatilo,klimu i grejanje, frižider, wi-fi, lCD televizor sa kablovskim programom, sopstvenu terasu sa pogledom na Srebrno jezero i zaseban ulaz, što gostima pruža potreban osedaj privatnosti.

Odmaralište TEO4 je nov objekat našeg košarkaša Miloša Teodosida.Objekat se nalazi pored samog jezera I raspolaže sobama različitih kategorija ukupnog kapaciteta 170 ležaja. Sve sobe su nove I komforne. U samom objektu nalazi se I prostor za odmor i konferencijska sala.
Vila Tamarissmeštena u samom srcu Srebrnog jezera, u naselju Beli Bagrem na samo 300 metara od plaže. Vila Tamaris predstavlja savršeno mesto za Vaš prijatan boravak gde ćete u idealnom okruženju osetiti sve čari ovog prelepog mesta kao i samog festivala. Poseduje dvokrevetne sobe i svaka soba ima sopstveno kupatilo, terasu, klimu, kablovsku televiziju i mini bar.

Vila Ljilja nalazi se na 300m od jezera u glavnoj ulici, poseduje jednu sobu sobe i tri studija. Svaka sobe poseduje sopstveno kupatilo i tv.
Vila Milić se nalazi u glavnoj ulici na jezeru na 300m od šetališta. Raspolaže sa 6 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Svi studiji su trokrevtni sa kupatilima, TV, klimom I kuhinjom. Vila Petrović se nalazi na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljeni su od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani sa zajedničkom kuhinjom koje se nalazi u suterenu vile. Vila je okružena zelenilom i pružaju šansu za kompletan odmor. Svaki apartman poseduje jedan francuski ležaj i sofu na razvlačenje, klima uređaj, televizor, internet, kupatilo, Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

Vila Bela nalazi se u neposrednoj blizini jezera. Svaki apartman poseduje kompletnu opremljenu kuhinju, sa zasebnim kupatiom, tv-om, izlazom na terasu i parkingom.

Vila Nešić nalazi se na 80m od jezera u mirnom ambijentu. Vila poseduje tri dvokrevetna i jedan trokrevetni studio.Svaki studio ima mini kuhinju, kupatilo, TV i klimu.Vila imam parking mesto i letnjikovac sa roštiljom.

Vila Ribolovačkapričase nalazi u glavnoj ulici na 150m od jezera. Raspolaže sa 4 sobe i jednim apartmanom. Svaka soba ima poseban ulaz, kupatilo, tv, kablovsku . U sklopu našeg objekta nalazi se i velika terasa.

Vila Stela su idealna destinacija za sve one koji žele da vreme provedu u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor visoke kategorije.To je moderan i atraktivan objekat sagrađen 2010. godine. Dobio je kategoriju sa 4 zvezdice, što mu po svemu, a i utisku samih gostiju i pripada.Posebnu prijatnost pružiće Vam klimatizovan prostor, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu.
Vila Dunavski cvet nalazi se na samoj obali jezera. Objekat poseduje 12 dvokrevetnih, trokrevetnih soba. Svaka soba je klimatizovana, ima TV sa kablovskom televiziom i svojim kupatilom.

Vila Dinčić Vila Dinčić raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: apartmani, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor. Vila raspolaže i tv salom sa aperitiv barom.
Vila Pantić se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera, neposredno iznad glavne plaže na 100m od jezera. Objekat i kompletan nameštaj su novi. Raspolaže sa 4 apartmana koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase i sopstveni parking.

Vila Lagoje savremeno opremljen i ukusno urađen objekat, koji svojim gostima nudi pun komfor. Raspolaže moderno opremljenim sobama sa kupatilom. Svaka soba je klimatizovana, ima kablovsku, TV i frižider. Kapacitet vile je 15 dvokrevetnih soba. Vila je u neposrednoj blizini jezera i Dunava, što ovaj objekat čini još ekskluzivnijim.

Vila Novak se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera, u ulici Bungalovska neposredno iznad glavne plaže na 100m od jezera. Objekat je nov kao I kompletan namestaj. Raspolaže sa četvrokrevtnim I petokrevetnim komfornim apartmanima koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase i sopstveni parking.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti