fbpx

Novosadski salon vina 12. i 13. april

Novosadski salon vina 12. i 13. april

„Novosadski salon vina“ je specijalizovani vinski događaj na kome zajedno nastupaju najveći i najvažniji vinari iz cele Srbije i regiona, kao i internacionalne vinske zvezde.

Tokom 12. i 13. aprila u Hotelu „Park“ održava se i bogat program master klasova i radionica na kojima stručnjaci iz celog sveta istražuju tajne različitih teroara i sorti i pomažuvinoljupcima i vinarima da lakše pronađu svoj vinski put.

Novosadski salon vina ima ambiciju da na jednom mestu i profesionalcima i entuzijastima ponudi ono najbolje na domaćem tržištu i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje ljubitelja vina i vinskih profesionalaca.Novosadski salon vina u svom drugom izdanju donosi pažljivo odabrane vinarije iz Srbije, zemalja regiona i najpoznatijih vinogorja sveta. Uz stare favorite, posetioci će imati priliku da probaju niz noviteta, kao i vina koja još uvek nisu izašla na tržište.

Tu je i uzbudljiv program predavanja, degustacija i radionica sa retkim vinima, uzbudljivim temama i iskusnim predavačima.

Novosadski salon vina postao je stecište vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika, ali i istinskih ljubitelja vina. Na ovom mestu se formiraju trendovi, pomeraju granice, predstavljaju noviteti, susreću lokalna vinska scena i svetski priznati stručnjaci.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti