fbpx

Jubilarni 20.Dani vina u Rivici

Jubilarni 20.Dani vina u Rivici

U subotu 19. juna u Rivici (opština Irig) održavaju se jubilarni 20. Dani vina, turističko-privredna manifestacija takmičarskog karaktera.

Preko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode posetiocima, a važno je naglasiti da su hrana i vino besplatni za sve posetioce. Dovoljna je samo dobra volja i raspoloženo društvo za zagarantovan provod u fruškogorskoj prestonici vina. Stoga ne čudi podatak da svake godine ovu manifestaciju poseti čak 5.000 ljudi iz zemlje i inostranstva.

Organizatori manifestacije su Zavičajno društvo „Fruškogorje“ iz Rivice, Mesna zajednica Rivica i opština Irig, a suorganizator je Agencija za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica.

PROGRAM:

Subota 19.06.2021.

Od 12:00 časova

Izložba vina
Sremski sto: čvarci, kobasice, sremski kavijar
Izložba domaćih kolača
Izložba suhomesnatih proizvoda
Izložba narodnih rukotvorina
Od 15:00 časova

Takmičenje u pucanju bičem
Takmičenje u brzom ispijanju vina
Od 17:00 časova

Otvaranje manifestacije:

Proglašenje najboljih vina
Proglašenje počasnog građanina Rivice
Druženje uz vino i tamburaše (tamburaški sastav „La banda“)

dani vina u rivici

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti