fbpx

Finansijske olakšice za privatne izdavaoce smeštaja na Zlatiboru

Finansijske olakšice za privatne izdavaoce smeštaja na Zlatiboru

Na predlog Upravnog odbora Turističke organizacije Zlatibor, a po odobrenju Opštinskog veća opštine Čajetina, doneta je odluka kojom se svi kategorisani izdavaoci u domaćoj radinosti na Zlatiboru oslobađaju plaćanja paušalne boravišne takse za dva kvartala 2021. godine.

Ovakva odluka doneta je u želji da se privatnim izdavaocima izađe u susret i pomogne u prevazilaženju poteškoća na koje su naišli tokom proteklog perioda. Imajući u vidu da je protekli period bio veoma težak i neizvestan za sve pružaoce usluga u turističom i ugostiteljskom sektoru, ovakva mera doneta je sa ciljem da ublaži posledice izazvane globalnom epidemijom virusa SARS COV-2.

Pored toga što je jedan od načina da se ublaže posledice koronavisrua, donošenje ovakve mere šalje poruku da se na Zlatiboru vodi računa o svim izdavaocima smeštaja, bez obzira na kategoriju i broj ležajeva.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti