fbpx

"Zimski festival" na Tašmajdanu

"Zimski festival" na Tašmajdanu

U susret praznicima i zimskom raspustu, Sportski centar Tašmajdan u saradnji sa JKP „Beogradske pijace“ organizuje zimski festival „ICE & TAŠ“ u periodu od 23. decembra do 31. januara.

Stanovnicima Beograda i njihovim gostima na biće raspolaganju klizalište na otvorenom. Za najmlađe tu su sškolica hokeja, umetničko klizanje, spektakl na ledu i besplatne radionice starih zanata. Novogodišnju čaroliju upotpuniće tematske pozorišne predstave.

 Sportski centar Tašmajdan gde će školarci uz đačku knjižicu moći besplatno da se klizaju, biće mesto sporta ali i razonode, dobre atmosfere, druženja uz mogućnost da roditelji i najmlađi posetioci iskažu i kreativnost kroz maske na novogošnjem maskenbalu.

JKP „Beogradske pijace“ organizovaće novogodišnji market na Tašu. Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trepzu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge učesnika ovog marketa. Mnogobrojni izlagači poljoprivredni proizvođači, zanatlije, dizajneri i umetnici izložiće najtraženije zimske đakonije. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa.

 

 

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti