fbpx

Manifestacija “Poljubi me“ na "Mostu ljubavi" u Vrnjačkoj banji

Manifestacija “Poljubi me“ na "Mostu ljubavi" u Vrnjačkoj banji

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po petnaesti put u Vrnjačkoj Banji 14. februara na čuvenom Mostu ljubavi u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

 Ovo je petnaesta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji i prosljavljaju svoju ljubav. Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Pobednici su ranijih godina bili birani u 4 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par, najmlađi par (preko 18 godina).

Sve učesnike očekuju vredne nagrade dok će pobednički par osvojiti vikend u Vrnjačkoj Banji. Još jedan novitet ove godine je i to da će publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

“Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekor od 101 minuta biti oboren“, kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036/611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti