fbpx

Novi spot srpskog hora VIVA VOKS

Novi spot srpskog hora VIVA VOKS

Beogradski hor Viva Voks je pred koncert u Kombank Areni 9. maja objavio prvi studijski album i prvi zvanični spot za pesmu "Paradise" grupe Coldplay, navode iz MTV-a.

Medjutim, hor će svoje fanove obradovati još jednim videom i to za obradu pesme "By the Way" grupe Red Hot Chilly Peppers koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak, 4. maja.

To je poseban singl na kojem su radili za vreme priprema za koncert, podsećajući se zanimljivih mesta koje su posetili na turnejama.

Za zvuk pesme "By the Way", kao i za zvuk na albumu, koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Jauković Mićun iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović, a za izgled spota Andreja Radosavljević i Igor Oršolić.

Uprkos dugoj karijeri, za predstojeći nastup u Kombank areni 9. maja veruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih.

Hor u saradnji sa Eventimom organizuje i specijalnu akciju, pa od danas do 3. maja, samo na blagajni Eventima u TC Ušće od 10 do 22 časa, kupovinom dve ulaznice za koncert Viva Voxa treća karta se dobija besplatno.

Pored spektakularne bine i vizuelnih efekata, Viva Vox će na binu u Kombank areni izaći sa nekoliko bitboksera, ali i sa velikim brojem novih pesama.

Publika će imati priliku da čuje numere koje su već standardno na repertoaru hora, kao što su pesme Pepersa, Nirvane, TOTO-a, Kings of Leon, kao i obrade pesama grupa Coldplay, Queen i The Prodigy koje su se našle na njihovom prvom albumu. Specijalno za rodjendanski koncert, Viva Vox je osim Muse-a obradio i Pearl Jam, Siju, ali i još nekoliko pesama kultnih pop-rok bendova.

Podeli ovu vest

23/09/2021 0 comment

Vršačka kula, simbol ne samo grada već i cele okoline, sazidana je 1439 godine i veruje se da ju je podigao Đurađ Smederevac posle pada Smedereva sa ciljem da zaštiti svoje posede na prostoru današnje Vojvodine. Od celog utvrđenja najočuvanija je Donžon kula, visine 20m, koja je danas u potpunosti restaurirana. Njena osnova je u obliku ...

15/04/2024 0 comment

Manifestacija koja se održava od 16. do 19. aprila u spomen na dva veoma bitna datuma iz istorije Beograda, na 16. april 878. godine kada se prvi put ...

15/04/2024 0 comment

Manastir Stara Pavlica nalazi se na stenovitom brežuljku desne obale reke Ibar u neposrednoj blizini Nove Pavlice. Prošlost ovog spomenika je malo ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

25/04/2024 0 comment

Događaj od 27.04.2024. godine od 19.30 časova u Centru za kulturu "Vlada Divljan" na Sceni Stamenković okuplja najreprezentativnije čuvare ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti