fbpx

Sjajni popusti za kraj meseca marta na Jahorini

Sjajni popusti za kraj meseca marta na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina najljepši skijaški mjesec mart privodi kraju uz, ne samo idealne skijaške uslove, fenomenalne popuste na ski karte, već i istorijske uspjehe. Mnogobrojni posjetioci olimpijske planine Jahorine, beskrajno su uživali na zaista odlično pripremljenim stazama za skijanje, na kojima se trenutno nalazi čak 115cm dobro utabane kombinacije prirodnog i vještačkog snijega. Prelijepo sunčano vrijeme i temperaturni minus samo su doprinijeli fantastičnom skijanju, što prepoznaju i svi ljubitelji ovog sporta, koji su planinu i njene staze do sada posjetili u rekordnom broju – čak njih 403.000, dok je prolaza istih više od 3.950.000.

Sjajni skijaški uslovi se, prema prognozama, nastavljaju do kraja mjeseca, kao i u mjesecu aprilu, koji će označiti događaj pod nazivom „Kup Veterana", a koji će se na Jahorini održati 2. aprila, sa početkom u 9h. Ova trka se tradicionalno održava na kraju zimske sezone, čiju organizaciju preuzimaju Olimpijski centar Jahorina, te skijaški klub Jahorina, uz učešće ugostitelja sa planine. Cijena startnine za učesnike iznosiće 20KM, a sav prihod ostvaren od istih biće doniran u dobrotvorne svrhe, konkretno za liječenje Vladimira Stanojevića, dok će za vrijeme trajanja ovog sjajnog događaja, svi prisutni moći učestvovati u tomboli, koja je osmišljena na način da učesnici mogu da osvoje vrijedne nagrade pripremljene od strane hotelijera na Jahorini, u vidu spa i wellness paketa, ručka za dvije osobe, panoramske vožnje gondolom Poljice, ili vožnje planinskim bobom. Učešće u tomboli iznosiće 5KM, a sav novac prikupljen ovim putem će, takođe, biti doniran za liječenje ovog mladića. Ono što krasi događaje kao što je "Kup Veterana" jeste sjajno druženje, koje je i ovog puta planirano uz roštilj, pivo i ručak.

jahorina kup veterana

U POST sezoni skijanja, koja je otpočela 21. marta, za sve skijaše na Jahorini, u dnevnom terminu, u pogonu su obje kabinske gondole, gondola Poljice i gondola Partizan, šestosjed Ogorjelica, te ski lift Poljice, za nešto manje vješte skijaše i ski vrtić Poljice, koji je u funkciji i u večernjem terminu skijanja, baš kao i gondola Poljice. Ipak, Olimpijski centar Jahorina dočekuje vikend u proširenom kapacitetu kada je u pitanju rad instalacija vertikalnog transporta, te će tako već sutra, te za predstojeći vikend, u pogon ponovo biti pušten šestosjed Skočine, kao i šestosjed Trnovo.

jahorina ski staza 800x635

jahorina ski 40 800x635 1

Osim povoljnijih cijena ski karata tokom POST sezone, sve ljubitelje skijanja očekuju i dodatna dva odlična promo perioda, tokom kojih će svi skijaši koje svoje ski karte kupe i iskoriste u tom periodu, moći ostvariti sjajne popuste na iste. Naredni promo period u iznosu od 30%, pod nazivom „Go With the Flow", skijaše očekuje 31. marta, i trajaće sve do 3. aprila, dok će posljednji od velikog broja istih realizovanih od strane Olimpijskog centra Jahorina, pod nazivom „Feel the Lifetime Thrill" trajati od 14. aprila do 17. aprila 2022, i iznosiće čak 40%. POST sezona skijanja nastavlja se sve do kraja zimske sezone 2021/2022, do kada će Jahorina zasigurno nastaviti da niže spektakularne, istorijske uspjehe.

Autor: Jovana Brčkalo

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti