fbpx

Oporavlja i starenje usporava „Quantum Wellness’’ hotela „Buket” na Zlatiboru

Oporavlja i starenje usporava „Quantum Wellness’’ hotela „Buket” na Zlatiboru

Hotel „Buket” na Zlatiboru, u želji da omogući brz odmor i oporavak svima koje umara i iscrpljuje savremeni tempo življenja, predstavlja svoj novi model velnes paketa i funkcionalnog odmora pod nazivom „Quantum Wellness’’.

Reč je o inovativnom velnes konceptu koji svojim korisnicima nudi jedinstven i sasvim novi pristup zdravlju i procesima starenja. Glavni fokus je na prevenciji, očuvanju i unapređenju zdravlja. Svi tretmani su prijatni, neinvazivni, bez zračenja i sprovode se u inovativnoj kapsuli „Quantum zone’’. Namenjeni su gostima hotela, ali i drugima koji žele da saznaju više o stanju svog organizma i unaprede svoje zdravlje.

Današnji način života, stalna izloženost stresu i povećanje hroničnih bolesti doveli su sve više ljudi na ivicu fizičke i emocionalne iscrpljenosti, zbog čega su potrebe za novim hotelskim sadržajima i uslugama sve izraženije. Sada je moguće da gosti za vreme odmora ili poslovnog seminara u hotelu „Buket” sprovode programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje organizma i procesi starenja.

Ovi programi predstavljaju sinergiju inovativnog koncepta kvantnog velnesa, hiperbarične komore, potpuno personalizovanih obroka i spa sadržaja. NJihovom primenom mogu se otkriti i otkloniti nepravilnosti organizma, znatno pre pojave prvih simptoma. Moguće je, takođe, preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme, kao i usporiti proces starenja ćelija.

„Quantum Wellness’’ koncept u hotelu „Buket” sprovodi doktorka Bojana Kuzeljević, koja u timu sa nutricionistom na osnovu analize organizma i individualnog pristupa pojedinca daje preporuke kako se može doprineti zdravlju, uzimajući u obzir i način ishrane. Reč je o novom pristupu u sprovođenju programa detoksikacije, korekcije telesne težine, programa za podizanje imuniteta i energije tela.

– Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna već samo poziv na promenu doveli su do odluke da otvorim centar i tako na jednom mestu objedinim svoja znanja i veštine. Danas više nije važno samo da izgledamo lepo, već i da se dobro osećamo. Svaka osoba je jedinstvena i svi imaju drugačiji put u potrazi za zdravljem. A naš tim je tu da pomogne kako za svakog naći pravi put i rešenje – kaže dr Bojana Kuzeljević, koja je svojim pacijentima prijatelj i podrška na njihovom putu ka zdravlju i ličnoj sreći.

doktorka Bojana Kuzeljevic 1 600x1080

Ovaj poduhvat uklapa se u opštu sliku turističkog Zlatibora na kome su prepoznate potrebe savremenog gosta i pronađeni načini da se kvalitetnom i sadržajnom ponudom izađe u susret svim zahtevima. Čist vazduh i priroda oduvek krase Zlatibor i imaju lečilišni značaj, a sada su tu i savremeni hotelski sadržaji, poput „Quantum Wellnessa’’ u hotelu „Buket”, osmišljeni u korist zdravlja gostiju ove planine.

Quantum Wellness hotela Buket na Zlatiboru 800x635

Podeli ovu vest

21/02/2022 0 comment

Hotel „Buket” na Zlatiboru, u želji da omogući brz odmor i oporavak svima koje umara i iscrpljuje savremeni tempo življenja, predstavlja svoj novi model velnes paketa i funkcionalnog odmora pod nazivom „Quantum Wellness’’. Reč je o inovativnom velnes konceptu koji svojim korisnicima nudi jedinstven i sasvim novi pristup zdravlju i procesima ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

24/06/2022 0 comment

Tri dame, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, su članice grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati šta The Frajle, ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti