fbpx

Jazak voda – kap prirode u tvojim rukama

Jazak voda – kap prirode u tvojim rukama

Priča o prirodnoj izvorskoj vodi Jazak počinje davno, još u drevno vreme praokeana Tetis. Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene, stare desetinama miliona godina, sa dubine od 128 metara voda Jazak „putuje“ do površine zemlje, donoseći do nas ono najbolje iz prirode - kristalnu čistoću, skoro savršeni balans minerala i izbalansiranu pH vrednost. U svakoj kapi, bez spoljnih uticaja, ovaj dar prirode dolazi do nas u harmonizovanim mineralima za optimalnu svakodnevnu hidrataciju.

Jazak voda je dostupna kao negazirana, gazirana i voda obogaćena vitaminima u tri voćna ukusa. Voćni ukusi mandarine i limuna, zove i aloe vere i šumskog voća su savršena kombinacija osveženja i vitamina u kapi vode, posebno u letnjim danima.

Nedavno je Jazak porodica postala bogatija za Jazak vodu u novom pakovanju od 0,75 L, koja je idealan „partner“ za sve veoma aktivne ljude i ljubitelje fizičkih aktivnosti. Veća zapremina predstavlja idealnu dozu vode u svakodnevnoj rutini u pokretu. Novo pakovanje se izdvaja i trenutno jedinstvenim čepom na našem tržištu. Reč je o takozvanom Smart Sport čepu koji stoprocentno stoji iza tvrdnje da se voda neće prosuti, bez obzira na to gde se flaša vode nalazi i da li je zatvorena ili ne. Stvari se ne mogu oštetiti bilo da se voda nalazi u torbi, na stolu ili dok ste u pokretu ili vožnji. Jazak voda sa novim čepom je pravi prijatelj i saputnik za sve raznovrsne aktivnosti.

1200x600px Jazak 075

Kvalitet

Jazak vode potvrđen je detaljnim analizama iz sedam laboratorija u zemlji i inostranstvu, a proces proizvodnje je automatizovan, što dodatno doprinosi čistoći i kvalitetu vode.
Jazak voda - fruškogorski dragulj ponosni je nosilac žiga „Čuvarkuća“ kojim se svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije. Dostupna je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, u vodećim trgovinskim lancima, kao I u svim bolje snabdevenim prodavnicama širom zemlje.

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti