fbpx

Špance osvojila prelepa Srpkinja Dunja Gvozdić

Špance osvojila prelepa Srpkinja  Dunja Gvozdić

Da je Srbija stekla status dobrog tržišta za nova lica potvrđuje Dunja Gvozdić, model modne agencije "Forma Viva", koja je za kratak vremenski period osvojila špansko modno tržište.

Lepa Dunja nakon zapažene reklame za brend "Garnier" i "Mango" učestvovala je na španskoj nedelji mode i snimila editorijale za brojne časopise. Mlada zvezda je već ostvarila ono o čemu maštaju mnoge njene vršnjakinje:
-Angažman za "Garnier" i modnu kuću "Mango" za mene predstavlja veliki uspeh jer se manekenstvom bavim nepunih godinu dana i sigurno će poslovi koje sam do sada radila doprineti daljem razvoju moje karijere - kaže ona, a na pitanje koliko je naporno uskladiti privatne i poslovne obaveze Dunja je rekla:
-Uz podršku porodice i matične agencije "Forma Viva" sa lakoćom usklađujem obaveze.

dunja gvozdic unutrasnja 1pressonline


Da li će uskoro biti novih selekcionih kastinga za
nova lica u "Forma Vivi"?

- Sledeći kasting za nova lica biće održan 20. oktobra u 13h u hotelu "Moskva". Pozivam sve zainteresovane devojke i mladiće , buduće modele, da dođu na kasting i pridruže se jatu srpskih manekena otkrivenih u "Forma Vivi" koji već godinama uspešno rade u inostranstvu - objasnila je manekenka.

dunja gvozdic unutrasnja 2pressonline

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/04/2024 0 comment

Muzički festival „Beogradsko proleće 2024“ održaće se 20. aprila od 20.00 časova u "MTS dvorani" u Beogradu. U finalnu konkurenciju ušlo je 19 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti