fbpx

Najlepši parfemi za jesen

Najlepši parfemi za jesen

Stigla je jesen, sa njom i novi modni trendovi koji se uklapaju u zlatno-žutu boju prirode,mirisa jeseni,njenih plodova...U kišnim danima će vam biti potreban neki poseban,topli miris,koji će u vama probuditi neke nove emocije i učiniti vam dan lepšim. Mi vam preporučujemo neke od parfema, koje ćete birati u skladu sa vašim ukusom i senzibilitetom.

Calvin Klein Downtown

kelvin klajn parfem

Ovaj topli parfem u sebi ima note italijanskog limuna,bergamota,nerolija,zelene kruške i šljive.U kombinaciji sa ružičastim biberom i lišćem ljubičice,jednostavno odiše strašću,svežinom i zavodljivošću.

Fendi Fan di Fendi

fendi fan di fendi

Ovaj parfem ima gornje note mandarine,ribizle i kruške u kombinaciji sa srednjim notama jasmine i ruže,i donjim notama pačulija.Kombinacija idealna za prohladne dane.

Jummy Choo Flash

jimi ču parfem

Fleš je kontruisan tako da naglašava delikatne note belog cveća sa primesama začina i voća.Gornje note obuhvataju strastvenu jagodu,u kombinaciji sa mandarinom i ružičastim biberom.Beli buket je kombinacija jasmine,ljiljana, tuberose.Predivno cvetno iskustvo.

Elie Saab Le Parfum

eli sab parfem

Prfi parfem poznatog libanskog modnog kreatora ,Elie Saab,jednostavno nosi naziv Le Parfum(Parfem).Parfem se otvara notama cveta pomorandže.U njegovom srcu je jasmin,dok se baza sastoji od kedra,pačulija i ruže.

Carolina Herrera CH Eau De Parfum Sublime

karolina herera unutrasnja

Ovaj parfem je kreiran da pojača ženstvenost, šarm i senzualnost.Sastav je inspirisan mirisima iz dvadesetih godina prošlog veka,sa daškom modernog doba.Jak i prepoznatljiv karakter parfema obezbedjuju ruža,pačuli i mahovina.U srcu se nalaze ruža i orhideja,dok bazu čine pačuli,mahovina i ćilibar.

 

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti