fbpx

Za savršenu negu - MANNA 100% Organski shea puter iz Gane

Za savršenu negu -  MANNA 100% Organski shea puter iz Gane

Shea puter je bogat vitaminima A, E, F, folnoj kiselini i prirodnom lateksu. Osvežavajuće deluje na bubuljičavu, naboranu kožu i na kožu obolele od ekcema. Možete ga koristiti prilikom pojave alergijskih reakcija, kako kod ujeda insekata, tako i kod kože pregorele na suncu..

Izuzetno je hidratantan, jer sadrži nekoliko hidratantnih sastojaka, koji se po sastavu podudaraju sa sastavom masti, koje lojne žlezde kože proizvode, i zahvaljujući njima, ima lekovito dejstvo. Sada vam je jasno, zbog čega je shea puter čudotvorno sredstvo, zar ne?

Leči, štiti i smiruje kožu, regeneriše je i vraća joj elastičnost.
Ima antiinflamatorno dejstvo, možete ga koristiti i za lečenje rana. Poseduje i svojstvo prirodne zaštite od svetlosti (SPF4), štiti kožu, kosu i kožu glave od štetnih zračenja. Brzo se upija u kožu.

Možete ga koristiti na površini celog tela, preporučljiv je za bebe i za tretiranje problematične kože podložne bubuljicama. Od toplote ruku se topi, inače je čvrste konzistencije.

Ove posebne osobine poseduje samo nerafinisani shea puter. Miris mu je specifičan, nakon nanošenja na kožu brzo ispari. Iz razloga što stiže u originalnom stanju, u njemu se ponekad mogu naći mali opiljci, koji potiču iz shea oraha. Kod osoba osetljivih na lateks može izazvati alergiju. Njegov rok trajanja je 1-2 godine.

Da rezimiramo, za šta ga sve možete koristiti:
1. Za smirenje i lečenje suve kože
2. Protiv osipa
3. Protiv guljenja kože nakon sunčanja
4. Protiv nastanka fleka i bora na koži, i za izbeljivanje istih
5. Protiv svraba kože
6. Nakon prekomernog sunčanja, protiv opekotina od sunca
7. Umesto kreme za brijanje
8. Za tretiranje manjih oštećenja kože
9. Protiv nastanka pukotina na koži
10. Za tretiranje tvrde i hrapave kože na stopalima
11. Tokom hladnih vremenskih uslova
12. Protiv pojave strija u trudnoći
13. Protiv ujeda insekata
14. Za očuvanje zdrave kože
15. Protiv umora mišića, tenzije u zglobovima
16. Za tretiranje kože obolele od ekcema
17. Za lečenje zapaljenja kože
18. Za tretiranje manjih opekotina

100% Organski shea puter iz Gane je dostupan u pakovanjima različitih veličina, što veće pakovanje kupujete, time je veća i vaša ušteda!

manna she puter

 

Podeli ovu vest

03/01/2021 0 comment

Ova rasa pasa pripada grupi rasa goniča koji su rašireni na teritoiriji Balkana. Može se pretpostaviti da su na formiranje ove rase značajnu ulogu imali goniči iz Male Azije. Prvi opis ove rase datira iz 1905. kada je Franz Laska, uz ostale goniče Balkana, opisao i ove pse. Kinološki je zvanično priznata na međunarodnom nivou od FCI 1948. godine. ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

01/04/2021 0 comment

Šumadinac,srpski stvaralac izvorne narodne muzike, Dragiša Nedović je čovek koji je pesmom "Tekla reka Lepenica" ovekovečio svoj grad, a sa 800 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti