fbpx

LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

Srpska modna kuća "Luna" kreirala pristupačne modele, kako za poslovne sastanke, razne svečanosti tako i za sve neformalne prilike u kojima žena treba dobro da izgleda, ali i da se prijatno oseća.

Jesenja kolekcija mode "Luna" je stavila akcenat na jarke boje, ali i geometrijske oblike.

Preovladala je u jesenjim danima plava boja, a najupadljiviji su materijali koji imaju crnu osnovu i kontrastnu štampu u plavoj boji.
Materijali u žakard stilu, čija je osnova u boji peska, sa tankim prugama u crnoj boji daju modelima posebno interesantnu notu i deluju veoma elegantno.

luna haljina plava

U zimskoj kolekciji posebno se ističu kaputi u kombinaciji tirkizne, bež, bele i boje peska. Od materijala, akcenat je stavljen na bež velur sa sivim, plišanom tampom koji je prisutan kod modela kaputa, suknji i pelerina.

luna kaputi tri

Motivi identične štampe prisutni su na pletenini od koje su izrađeni sakoi i tunike kao i štampa. Kaputi modne kuće LUNA osmišljeni su za sve dame koje veruju da elegancija i udobnost moraju biti u sinergiji ,kako bi svaki dan bio protkan pozitivnom energijom.

luna naslovna

Podeli ovu vest

03/01/2021 0 comment

Ova rasa pasa pripada grupi rasa goniča koji su rašireni na teritoiriji Balkana. Može se pretpostaviti da su na formiranje ove rase značajnu ulogu imali goniči iz Male Azije. Prvi opis ove rase datira iz 1905. kada je Franz Laska, uz ostale goniče Balkana, opisao i ove pse. Kinološki je zvanično priznata na međunarodnom nivou od FCI 1948. godine. ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

01/04/2021 0 comment

Šumadinac,srpski stvaralac izvorne narodne muzike, Dragiša Nedović je čovek koji je pesmom "Tekla reka Lepenica" ovekovečio svoj grad, a sa 800 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti