fbpx

LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

Srpska modna kuća "Luna" kreirala pristupačne modele, kako za poslovne sastanke, razne svečanosti tako i za sve neformalne prilike u kojima žena treba dobro da izgleda, ali i da se prijatno oseća.

Jesenja kolekcija mode "Luna" je stavila akcenat na jarke boje, ali i geometrijske oblike.

Preovladala je u jesenjim danima plava boja, a najupadljiviji su materijali koji imaju crnu osnovu i kontrastnu štampu u plavoj boji.
Materijali u žakard stilu, čija je osnova u boji peska, sa tankim prugama u crnoj boji daju modelima posebno interesantnu notu i deluju veoma elegantno.

luna haljina plava

U zimskoj kolekciji posebno se ističu kaputi u kombinaciji tirkizne, bež, bele i boje peska. Od materijala, akcenat je stavljen na bež velur sa sivim, plišanom tampom koji je prisutan kod modela kaputa, suknji i pelerina.

luna kaputi tri

Motivi identične štampe prisutni su na pletenini od koje su izrađeni sakoi i tunike kao i štampa. Kaputi modne kuće LUNA osmišljeni su za sve dame koje veruju da elegancija i udobnost moraju biti u sinergiji ,kako bi svaki dan bio protkan pozitivnom energijom.

luna naslovna

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti