fbpx

Stil: pravila poslovnog oblačenja

Stil: pravila poslovnog oblačenja

Cilj uspešnog poslovnog oblačenja jeste da vas prikaže kao samopouzdanu, sposobnu i profesionalnu osobu. Kako biste to uspeli, prvo morate napraviti jasnu razliku između doterivanja za koktel veče i radni dan.

- Zavisno od udobnosti, birajte pantalone i suknje. Jednobojni komadi su veoma važni, te eksperti savetuju da od svakog imate po pet pari.

- Nabavite dizajnirane majice pastelnih boja sa minimalističkim detaljima. Izbegavajte teške tkanine i dekorativne detalje. Uvek imajte na umu da idete na posao.

- Obezbedite klasične modele sakoa zavisno od broja sastanaka i konferencija na kojima se pojavljujete.

- Ako poželite da izgledate "casual" nosite džemperiće, to je sasvim opušteno i prihvatljivo.

- Neka vam se u plakaru uvek nađu rolkice, ali pazite da nemaju previše printa po sebi. Pastelne boje su uvek dobrodošle. Ipak, jarke boje nisu.

poslovno oblacenje 2

Podeli ovu vest

03/01/2021 0 comment

Ova rasa pasa pripada grupi rasa goniča koji su rašireni na teritoiriji Balkana. Može se pretpostaviti da su na formiranje ove rase značajnu ulogu imali goniči iz Male Azije. Prvi opis ove rase datira iz 1905. kada je Franz Laska, uz ostale goniče Balkana, opisao i ove pse. Kinološki je zvanično priznata na međunarodnom nivou od FCI 1948. godine. ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

01/04/2021 0 comment

Šumadinac,srpski stvaralac izvorne narodne muzike, Dragiša Nedović je čovek koji je pesmom "Tekla reka Lepenica" ovekovečio svoj grad, a sa 800 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti