fbpx

Radijski festival 2013 - MUZIKA JE GLAVNA

Radijski festival 2013 - MUZIKA JE GLAVNA

Radijski festival, nakon pauze od tri godine odlučio je da priču o muzičkim manifestacijama digne na viši nivo najpre promocijom različitih muzičkih pravaca kao i poklon novitetima najboljih izvođača domaće muzičke scene.

Za razliku od prethodnih godina kada je Radio S učesnike birao na osnovu raspisanog konkursa, ove godine priliku da predstave novitete, imaće izvođači koje slušaoci ove nacionalne radio stanice najviše vole.

Neka od muzičkih imena koja će svoje novitete predstaviti na Radijskom festivalu su: Željko Vasić, Bojan Marović, Crvena jabuka, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neverne bebe i MVP, Dženan Lončarević, Frajle feat. Gramophonedzie, Dado Glišić.
Pored Radio S koji će predstaviti novitete, Radio Pingvin će takođe promovisati nekoliko novih pesama izvođača koji se emituju na ovoj radio stanici.

Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Lexington bend, Milan Stanković, Saša Matić samo su neki od pevača koji će se predstaviti na šestom Radijskom festivalu.
Međutim, to nije sve. Pored noviteta koji će svoju promociju imati na Radijskom festivalu, Radio S će promovisati i najveće hitove domaće pop rok muzike, Radio Pingvin narodnu domaću i pop muziku, a Gradski radio najbolju stranu muziku, po kojima su ove radio stanice prepoznatljive.

Ovogodišnji koncept festivala je da se za novitete neće glasati, već će oni biti samo izvedeni na koncertima završnih večeri.
Tri završne večeri su planirane za kraj septembra, a slušaoci Radio S, Pingvin i Gradskog radija imaće priliku svakodnevno da kroz zanimljive igrice na sve tri radio stanice osvoje VIP ulaznice za ovu manifestaciju.

Takođe, posetom sajta www.radijskifestival.rs slušaoci će moći da glasaju za muziku koju najviše vole da slušaju na Radio S, Pingvin i Gradskom Radiju i da na taj način kreiraju muzički program završnih večeri i takođe osvoje karte.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti